Δωρεάν μεταφορικά για όλες τις αγορές άνω των 90€
Τηλεφωνική εξυπηρέτηση: 2108003996
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 90€
2108003996

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στο Νομό Αττικής και την υπόλοιπη Ελλάδα μέσω των εταιρειών Easy Mail και  ACS  εντός 1-5 εργάσιμων ημερών. Σε νησιωτικές και δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να ανέλθει σε επιπλέον 3 έως και 5 εργάσιμες ημέρες.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

Για διεθνείς παραδόσεις θα χρειαστεί να κάνετε redirect στο www.theprojectgarments.com . Πιέστε εδώ για ανακατεύθυνση.

ΤΡΟΠΟΣ - ΧΡΟΝΟΣ - ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται στο Νομό Αττικής και την υπόλοιπη Ελλάδα δωρέαν για παραγγελίες από και άνω των 90€, και με κόστος 3€ για παραγγελίες κάτω των 90€. Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται μέσω των εταιρειών EasyMail και ACS εντός 1-5 εργάσιμων ημερών από την καταχώρηση της παραγγελίας.

Εάν έχετε επιλέξετε την μέθοδο BUY and COLLECT μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από τα κεντρικά της εταιρείας (Λεωφόρος Ηρακλείου 393 , Νέο Ηράκλειο Αττικής, 14122) μέχρι και την ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΜΗ ΗΜΕΡΑ από την ημέρα της παραγγελίας σας και να πληρώσετε με μετρητά ή πιστωτική/χρεωστική κάρτα τη στιγμή της παραλαβής. Σε περίπτωση που έχετε προπληρώσει και επιλέξετε την μέθοδο BUY and COLLECT μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελίας σας από τα κεντρικά της εταιρείας μέσα σε χρονικό διάστημα ενός έτους.

Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Χρησιμοποιούμε cookies.