ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ E-SHOP

  • Αφού επιλέξετε και δείτε αναλυτικά τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν τα προσθέτετε στο καλάθι, για να δείτε το καλάθι σας και να προχωρήσετε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας τοποθετείτε τον κέρσορα πάνω δεξιά στο εικονίδιο του καλαθιού μέχρι να εμφανιστεί μια μικρή προεπισκόπηση της παραγγελίας σας και πατάτε το βελάκι ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ή απλά κάνετε click πάνω στο εικονίδιο του καλαθιού ( πάνω δεξιά σημείο της οθόνης).
  • Έχετε την δυνατότητα να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας είτε ως επισκέπτης συμπληρώνοντας τα απαραίτητα πεδία που ζητούνται, είτε εάν έχετε λογαριασμό μέσω αυτού απλά βάζοντας το email και το συνθηματικό σας, είτε να δημιουργήσετε εκ νέου λογαριασμό δηλώνοντας email και λοιπά απαραίτητα στοιχεία. Για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα πατάτε το κουμπί που εμφανίζεται CHECKOUT/OΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ Συμπληρώνετε τα στοιχεία αποστολής και τα στοιχεία χρέωσης, όπως θα σας ζητηθούν. Για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα πατάτε το κουμπί που εμφανίζεται

CHECKOUT | ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε με κάνοντας ”κλικ” στο λευκό κουτάκι που εμφανίζεται δίπλα από κάθε μέθοδο πληρωμής, αποδεχθείτε τους όρους χρήσης και ολοκληρώστε την παραγγελία σας. Με την επιτυχή ολοκλήρωση θα δείτε ένα μήνυμα στην οθόνη σας που θα σας δίνει τον κωδικό της παραγγελίας σας και θα σας ενημερώνει για την διεύθυνση του email όπου θα σας σταλεί μια προεπισκόπηση της παραγγελίας που μόλις κάνατε.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το http://www.theprojectgarments.gr σας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής: Χρέωση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας ή του λογαριασμού σας στο PayPal και αντικαταβολή.

  • Η χρέωση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας η του PayPal γίνεται την ημέρα έναρξης της διαδικασίας αποστολής των προϊόντων. Το http://www.theprojectgarments.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της κάρτας σας και όλοι οι κάτοχοι καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας. Η The Project Garments δέχεται τα παρακάτω μέσα πληρωμής: VISA, MASTERCARD, PayPal, DINERS & EUROLINE).
  • Στην περίπτωση πληρωμής με PayPal ο πελάτης θα επιβαρύνεται με χρέωση 3% επί της συνολικής αξίας.
  • Με αντικαταβολή (μόνο για την Ελλάδα και για παραγγελίες άνω των 20€ ) τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης θα επιβαρύνεται με χρέωση 3€ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24% ή στην περίπτωση τροφίμων 13%). Για παραγγελίες άνω των 400€ ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με έξοδα αντικαταβολής. Το ανώτατο ποσό μετρητών με αντικαταβολή ανέρχεται στα 499€. Για αντικαταβολές μεγαλύτερης αξίας και μέχρι 1300€ μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή με κάρτα μέσω POS στο κατάστημα της courier. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ (24% ή στην περίπτωση τροφίμων 13%), ενώ το http://www.theprojectgarments.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.
  • Εάν έχετε επιλέξετε την μέθοδο BUY & COLLECT μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από τα κεντρικά της εταιρείας (Λεωφόρος Ηρακλείου 393 , Νέο Ηράκλειο Αττικής, 14122) μέχρι και την ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΜΗ ΗΜΕΡΑ από την ημέρα της παραγγελίας σας και να πληρώσετε με μετρητά ή πιστωτική/χρεωστική κάρτα τη στιγμή της παραλαβής. Σε περίπτωση που έχετε προπληρώσει και επιλέξετε την μέθοδο BUY & COLLECT μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελίας σας από τα κεντρικά της εταιρείας μέσα σε χρονικό διάστημα ενός έτους.